Cabina oglinda RETRO

Cabina oglinda RETRO

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Cabina Oglindă Retro - Retro Mirror cu pretul de 6000 Euro
Cabina Oglindă RETRO - RETRO Mirror - cel mai nou model de cabina foto oglinda

Informatii
Cabina oglinda RETRO - RETRO Mirror este un produs de ultimă generație, oferind o interfață mult mai interactivă și foarte atractivă. Se încadrează perfect pentru orice tip de eveniment datorită aspectului elegant. Experiența utilizatorului este una deosebită prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafața oglinzii, prin animațiile colorate dar şi prin realizarea fotografiilor de o calitate superioara.

 

Carcasa cu un design senzational, realizată cu maxim de atenție din lemn. Toate componentele cabinei foto sunt atent asamblate în interiorul carcasei.

 

Oglinda two way Pilkington acesta oferind o claritate maximă și nu influentează calitatea fotografiilor.

FOTO

 

Ecran
Touch screen multipunct de ultima generație. Ecranul este un display LED full HD 24 inch. Imaginile arată mai bine datorită culorilor și luminozității realiste.

Aparat FOTO
Camera foto Canon 2000D/Nikon D3500 ce este o cameră foto profesională DSLR însoțita de un obiectiv cu zoom. Camera foto realizează fotografii de o calitate superioară.

Blitz Elinchrom
Folosim un blitz profesional care este alegerea ideală pentru o cabină foto sigură și vine însoțit de umbrelă pentru ca lumina să fie perfectă.

 

 

Foto

Informatii

 

Mini Pc de ultimă generație cu procesor I5, prevăzut cu SSD, 8 GB RAM, WIFI, USB, ieșire video HDMI.

 

Soft profesional cabină foto cu animații în limba română și engleză care oferă posibilitatea semnării fotografiei, partajarea pe rețelele de socializare, green screen, trimitere de sms-uri cu link pentru descărcarea fotografiilor, QR code. Invitații pot să lase mesaje video pentru sarbatoriți/miri/organizatori. Softul are posibiliatea să realizeze gif-uri cu overlay (logo-ul dumneavoastră). Puteți realiza template-uri pe loc simplu și rapid.

Imprimanta profesionala
Imprimantă profesională Mitsubishi sau DNP sau compatibila printează fotografii de cea mai bună calitate la dimensiunea 5×15 cm, 10×15 cm dar si 20×15 cm. Viteza de printare este redusă, mai exact de doar 12 secunde pentru o fotografie. Fotografiile pot fi customizate astfel încât pe o singură fotografie să fie afişate între 1 şi 4 cadre, se pot seta sigle, logo-uri, mesaje text care să apară pe fiecare fotografie în parte.

 

Portabilitate
Usor de transportat

Dimensiuni
Inaltime 170 cm

latime 55 cm

Greutate
Greutate: 25 KG.

Garanție  Toate componentele din interiorul cabinei au garanție 12 luni.
Tehnologii folosite  Cabina oglinda RETRO - RETRO mirror înglobează tehnologii mai noi de 3 ani.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags : 

Livrare si instruire GRATUITA. Asistenta tehnica NON STOP

Imaginile produselor au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare în prealabil sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări. Preţurile sunt valabile doar pentru comenzile online şi pot fi diferite faţă de cele din magazin (offline). Preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil şi nu reprezintă un angajament contractual.