Noile oglinzi Pilkington MirroView ™

Noile oglinzi Pilkington MirroView ™

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Grupul american NSG introduce o nouă generație de oglinzi, Pilkington MirroView ™.

Produsul este compatibil cu toate tehnologiile touch screen, făcându-l ideal pentru oglinzile inteligente. Gama de produse îmbunătățită oferă o suprafață mai fină pentru o mai bună experiență de atingere în timp ce prezintă o culoare mai reflectată neutră.

  • Oglinda Pilkington MirroView ™ oferă cabinelor foto un aspect modern si o claritate maxima.
  • Când ecranul este dezactivat, geamul Pilkington MirroView ™ păstrează aspectul oglindit, care ascunde ecranul. Când ecranul este activat, imaginea de pe ecranul video va fi afișată.
  • Pilkington MirroView ™  este foarte durabil, aceasta nu se degradează în timp, ceea ce conferă produsului un timp de depozitare practic nelimitat.
  • Pilkington MirroView ™  este o oglinda securizata fapt ce ii confera o mai buna rezistenta la indoire si la socuri.
  • Aceasta oglinda securizata oferta stabilitate la diferente de temperatura si rezistenta.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags : 

Livrare si instruire GRATUITA. Asistenta tehnica NON STOP

Imaginile produselor au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare în prealabil sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări. Preţurile sunt valabile doar pentru comenzile online şi pot fi diferite faţă de cele din magazin (offline). Preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil şi nu reprezintă un angajament contractual.