Noua imprimantă Mitsubishi CP-M1E

Noua imprimantă Mitsubishi CP-M1E

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Imprimanta foto Mitsubishi CP-M1E oferă o calitate de imprimare excepțională, un volum de imprimare de până la 750 de printuri/rola (10x15cm) (4×6 “) și o înlocuire foarte ușoară a suportului media. Rezultatul este un model de imprimantă foarte puternic, economisind timp și costuri de operare.

Cele patru avantaje cheie pentru nevoile dvs. de imprimare.

  • Componentele media preasamblate sunt gata pentru încărcare imediată atunci când sunt scoase din cutie.
  • Cost pentru o fotografie 10 x 15 cm este de 0,5 lei
  • Rola contine 750 printuri 10 x 15 cm
  • Garantie 100.000 printuri

Atât profesioniștii în fotografie, cât și comercianții de cabină fotografică caută întotdeauna dispozitive de imprimare foto de calitate, convenabile și durabile.

Dacă, în plus, acest lucru este însoțit de un design compact și de un nou sistem de furnizare a consumabilelor în 3 etape simple care reduce costurile de exploatare, atunci rezultatul este o investiție profitabilă totală in adevaratul sens al cuvântului.

O imprimantă foto ușor de utilizat, de mare capacitate, cu un design compact.

O imprimantă foto inovatoare, compactă și ușor de utilizat cu cea mai bună calitate a noastră de imprimare și un sistem de alimentare foarte simplu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags : 

Livrare si instruire GRATUITA. Asistenta tehnica NON STOP

Imaginile produselor au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare în prealabil sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări. Preţurile sunt valabile doar pentru comenzile online şi pot fi diferite faţă de cele din magazin (offline). Preţurile sunt valabile în limita stocului disponibil şi nu reprezintă un angajament contractual.