Cabina foto LED

Cabina foto LED

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Pret 5500 Euro TVA INCLUS
Livrare din Stoc. Oferim transport Gratuit în România.

 

Informatii
Carcasa are un design unic și este realizată cu maxim de atenție. Toate componentele cabinei foto sunt atent ansamblate în interiorul carcasei.

 

Ecranul cu touch de 15,4 inch afisază toate informațiile de care au nevoie invitații ca să iși facă fotografiile, să le printeze sau să le trimita online.

 

Camera foto Canon 200 D este o cameră foto profesională DSLR însoțita de un obiectiv cu zoom. Camera foto realizează fotografii de o calitate superioară.

 

Folosim un blitz profesional care este alegerea ideală pentru o cabină foto sigură și vine însoțit de umbrelă pentru ca lumina să fie perfectă.

Foto

 

Imprimantă profesionala Mitsubishi sau DNP
Imprimantă profesională Mitsubishi D80 sau DNP DS-RX1 printează fotografii de cea mai bună calitate la dimensiunea 5×15 cm, 10×15 cm dar si 20×15 cm. Viteza de printare este redusă, mai exact de doar 12 secunde pentru o fotografie. Fotografiile pot fi customizate astfel încât pe o singură fotografie să fie afişate între 1 şi 4 cadre, se pot seta sigle, logo-uri, mesaje text care să apară pe fiecare fotografie în parte.
Mini PC
Mini Pc de ultimă generație cu procesor I5, prevăzut cu SSD, 4 GB RAM, WIFI, porturi USB, ieșire video HDMI.

Soft cabină foto
Softul este simplu de utilizat, oferă posibilitatea de a urca fotografiile direct pe rețelele de socializare preferate, trimiterea fotografiilor direct pe email sau printarea lor pe loc, posibilitatea de semnatură si de realizare template-uri personalizate.

Cub leduri
Cub gonflabil cu leduri – prevăzut cu Leduri RGB cu telecomandă, cu ajutorul căreia puteți schimba culorile în funcție de dorința dumneavoastră.

Dimensiuni

Dimensiuni cabină:

Inaltime ajustabila pana la 180 cm.

 

Dimensiuni Cub gonflabil:

2.20 m X 2.20m X 2.20 m.

 

Greutate cub: 5kg.

Garanție  Toate componentele din interiorul cabinei au garanție 12 luni.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags : 

Livrare si instruire GRATUITA. Asistenta tehnica NON STOP