Cabina foto OGLINDĂ este un produs de ultimă generație, oferind o interfață mult mai interactivă și foarte atractivă.  Se încadrează  perfect pentru orice tip de eveniment datorită aspectului elegant. Experiența utilizatorului este una deosebită prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafața oglinzii, prin animațiile colorate dar şi prin realizarea fotografiilor de o calitate superioara.

Geamul oglinda (mirror two way) ofera o claritate maxima si este importat din Germania.

Cutia: cu un design unic, realizată cu maxim de atenție din placaj mesteacan acoperit cu PVC striat negru. Toate componentele cabinei foto sunt atent asamblate în interiorul carcasei.

Cutiile sunt executate la standarde ridicate, toate componentele folosite fiind importate din Germania

Ecranul cu touch de 65 inch tip oglindă de ultimă generație afișează toate informațiile de care au nevoie invitații pentru a-și face fotografiile, sa le printeze sau să le trimită online.

Camera foto: este cu obiectiv cu zoom, este o camera foto profesionala DSLR. Camera foto  realizeaza fotografii de o calitate superioara.

Imprimantă profesională Mitsubishi D70/D80: printeaza fotografii de cea mai bună calitate la dimensiunea 5×15 cm, 10×15 cm dar si 20×15 cm. Viteza de printare este redusă, mai exact de doar 10 secunde pentru o fotografie. Fotografiile pot fi customizate astfel încât pe o singură fotografie să fie afişate între 1 şi 4 cadre, se pot seta sigle, logo-uri, mesaje text care să apară pe fiecare fotografie în parte.

Blitzul livrat de noi este alegerea ideală pentru o cabină foto sigură și vine însoțit de umbrelă pentru ca lumina să fie perfectă.

Mini Pc ultima generatie cu procesor I3 sau I5

Softul cu care functionează cabina este unul profesional. Invitații trebuie doar sa atingă display-ul cabinei și după aceea totul se face automat. Se realizează de la 1 la 4 fotografii în funcție de alegerile clienților, iar apoi sunt tipărite aproape instant. Interfața softului oferă posibilitatea de a urca fotografiile direct pe rețelele de socializare preferate, trimiterea fotografiilor direct pe email sau printarea pe loc. Posibilitatea de semnatura pe fotografii.

Dimensiuni: 90 cm x 150 cm

Greutate: 40 KG

Capac pentru protectie si transport

Toate componentele din interiorul cabinei au garanție 12 luni.

Cabina foto oglindă inglobeaza tehnologii mai noi de 3 ani.


CADOU!!!!!!

Un set de 30 accesorii (propsuri, ochelari, palarii, etc).

Template-uri care pot fi personalizate in functie de eveniment.

Doua role hartie

Lasă un răspuns