Carcasa are un design unic si este realizata cu maxim de atentie. Toate componentele cabinei foto sunt atent ansamblate in interiorul carcasei.

Ecranul cu touch de 19,5 inch afisaza toate informatiile de care au nevoie invitatii ca sa isi faca fotografiile, sa le printeze sau sa le trimita online.

Camera foto este cu obiectiv cu zoom, este o camera foto profesionala DSLR. Camera foto  realizeaza fotografii de o calitate superioara.

Imprimanta profesionala printeaza fotografii de cea mai buna calitate la dimensiunea 5×15 cm, 10×15 cm dar si 20×15 cm. Viteza de printare este redusa, mai exact de doar 10 secunde pentru o fotografie.

Mini pc ultima generatie cu procesoar I3 sau I5

Blitzul livrat de noi este alegerea ideala pentru o cabina foto sigura

Dimensiuni cabina 180x80x50 cm

Cub gonflabil cu leduri – prevazut cu Leduri RGB cu telecomanda, cu ajutorul careia puteti schimba culorile in functie de dorinta dumneavoastra.

Dimensiuni Cub gonflabil : 2.20 m X 2.20m X 2.20 m

Greutate cub: 5kg

Softul cu care functioneaza cabina este unul professional. Invitatii trebuie doar sa atinga display-ul cabinei si dupa aceea totul se face automat. Se realizeaza de la 1 la 4 fotografii in functie de alegereile clientilor iar apoi sunt tiparite aproape instant. Din interfata softului invitatii pot sa trimita fotografiile pe adresa personala de email sau pe pagina lor de facebook.

Pret – 5000 euro

Toate componentele din interiorul cabinei au garantie 12 luni.


CADOU!!!!!!

Un set de 30 accesorii (propsuri, ochelari, palarii, etc).

Template-uri care pot fi personalizate in functie de eveniment.

Lasă un răspuns